Terug Zoek

Werkwijze

Over grenzen heen denken

De geest moet waaien schreef Johnny van Doorn al in 1977…. Openheid en plezier zijn de basis voor creativiteit. Enthousiasmeren, inspireren, uitdagen en stimuleren van mensen in creatieve processen, daar komen mooie projecten uit voort.

Anna Vos Concepts for Urban Change werkt voor u en met u, de opdrachtgever. Onze manier van werken en onze producten brengen een ‘aha’ teweeg: natuurlijk, dat is het, zó gaan we het doen.

….soms voelt u zich onzeker om een initiatief goed te kunnen beoordelen, hebt u het gevoel dat er kansen blijven liggen, is het overzicht zoek. Hebben uw eigen mensen misschien behoefte aan een kritische steun in de rug? Of krijgt u juist te weinig feed back van uw projectpartners? Zit u vast in en door belangentegenstellingen? Lopen ambities en realiteit te ver uiteen?

Met onze focus op ‘wat willen we nu eigenlijk?’ en met onze persoonlijke inzet bieden wij u een helicopter, een buitenboordmotor, een energieshot, een brug. Wij kunnen overzicht bieden en scherpte en versnelling aanbrengen, inhoudelijk en procesmatig.

Anna Vos Concepts for Urban Change beschikt over een uitgebreid en divers netwerk van professionals, waar in overleg met de opdrachtgever een beroep op kan worden gedaan.